Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Wednesday, June 24, 2009

Whos who.. or like to be who?

Just for fun sakes, lets see which footballer suits the way we play. This list is just my take on it and dont be offended. please feel free to comment and give your take as well.

  1. Mazleen = Tevez (sebab tiap2 kali pakai baju tevez. tak suka basuh kot nanti hilang luck. Alertness and finishing power)
  2. Irwan = Van Persey (tapi tak lak aku nampak van persey jatuh setiap kali dia shoot. Poacher and shooter)
  3. Shah = Ronaldo gemuk (size sama, skill pun sama. most efficient with very little movement due to the wieight kot)
  4. Shahrul = Gerrard (skill, finishing, leadership sama tapi gerrard lari satu padang, shahrul tak. Diving tak cantik sebab kononya nak jatuh tapi takut sakit sebab berat)
  5. Mazlan = Arjen robben (very good shooting and running on the ball, pass je tak nak. Gets incredible goals from any part of the field)
  6. Lukman = Batistuta (ultimate finisher can score from anywhere at any time. muka je tak hensem.. ketat sangat.Alwaysssss takes the shot)
  7. Bo = Scholes ( lari merata but lari je lah. tackling and final passes are commended. Suka diving yg tak cun. Sikit2 injured.)
  8. Afnan = Iniesta/john terry (great at both ends. middle pun. lari satu lap rehat satu lap)
  9. Fadzli = Ballack (very commanding in the middle. Great leadership and sportsmanship. Better finish pass dia yg lawa. Suka korek hidung, careful kalau nak high 5)
  10. Jini = Zat Knight (size very daunting and strong in tackling but still pancit. rembat power)
  11. Zarrir = Pepe (acrobatic cuma tak kena je kadang2. good defence with an eye to attack. Very composed in front of goal)
  12. Kimi = Ronaldinho (suka pass tak tengok. skillful and great passer. reading of the game pun power. prone to injury macam abang dia. tapi abg dia lebih kot)
  13. Kamarul = Salgado (toughest person. i think semua dah pernah lebam pasal dia. likes to run the flanks and can finish at tight angles)
  14. Amir = Sergio Ramos (complete player can attack and defend and tak pancit. aku rasa dia makan tongkat ali tiap2 hari lah)
  15. Masri@peeps = Pipo Inzhagi (Nama nak sama dah. Gets very unpredictable goals and macam org tua sikit)
  16. Acheeq = Makele (very queit player but enables the team to the fullest. Unsung hero)
  17. Elly = Messi (lepas sahaja. give him the ball and wait for the final pass he will do the rest. tak sehensem abg dia mazleen)
  18. Shafiq = Mascherano (Another unsung hero. Always there to protect the goal and assist in attack.)
  19. Azam = Anderson (likes to run the ball and gets into good position to shoot. Always take the responsibility to shoot)
  20. Azza = Deco (Passer of the ball. always finding spaces to pass. Lari merata2 gak. Shoot je tak nak. Should shoot more. segan2 lak. )
  21. Sunni = Ronaldo (Great dribbler and finisher and a good team player)
  22. Hazeeq = Sissoko (Always get the ball back for the team but sometimes give the ball back. Hardworker)
  23. Izwan = Fabregas (gets into the right position and helps in defence)
  24. Syauqi = Walcott (small, skillful and smart. tapi kena makan lebih sikit bagi kuat)
  25. Zul = Gattuso (poyo and terlampau semangat)
I hope i didnt leave anybody out. Do enjoy the list and leave comments. Its intended to bakar korang gak. Tq and have a laugh.

12 comments:

Bo the Nerd said...

im ok with Scholesy...
good job Zul...
aku rasa kau more towards Raul lah..
well thats what I think..

malin737 said...

Cool giler... Nats futsal sekali seminggu... mestilaa ako basuh baju.. hehehe hahaha.... by the way menambahkan semangatku tuk berjuang lebih...

Shahrul said...
This comment has been removed by the author.
Shahrul said...

Oh terujanya aku...Macam gerrard...ini barulah namanya kawan...tapi if i may...aku rasa ngko lebih kepada GENARRO IVAN GATTUSO...greatest skill/asset = PASSIONATE (Sangat Semangat)!! Bagusss!

Bo the Nerd said...

aarrgghh....lagi kembang lah Shahrul lepas nih!!
Leen..cuci ke tak cuci baju tu..aku rasa kena tukar lah kot..Tevez is no more..
*baju pun ada sikit bau lah..hehehe

Shahrul said...

eh jgn lupa...mazleen juga Van Der Sar...

malin737 said...

Serius kew berbau? HAHAHA....look like tevez will be no more in Man U... thinking of changing the name... sesaper ada gi kelantan or padang besar inform kat ako?.. ako nak pesan jersey bernama and number... Either 'Macheda' or 'Rooney' hehe... Any ideas guys... must be from ManU team laa...hahaha

Bozord said...

aku pun setuju aku more like gattuso walaupun berangan jadi zidane or kaka.

leen.. bau siut tapi bukan pasal tak basuh tapi sebab logo man u.

Shahrul said...

Nak baju MANUre jugak?..payah nak main dgn ngko nanti..terpegang najis muhafafifah tu...ish ish ish...tpai kalo ngko nak juga, aku cadangkan nama Brown, O'Shea @ (O shit!!), Neville, Hargreaves ataupun Taibi...mereka tu yg sebenarnya menaikkan nama MANUre..haha...Eh! Ronaldo 7 lah...

m afnanz said...

leen, rafael 21.

malin737 said...

mantap gak Afnan... either rafael 21 or Giggs? Zul, lambang man utd lagi mahal dari lambang liverpool...hehe...hahahaha

Masri said...

siott
jer
hahahahaha