Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, June 22, 2009

Performance Review: 210609 (Week 9)

Fuhh. What a game NATS had the other night. Eventhough only 12 NATS members came this time but as usual we had a good time.

Shafiq and Zarrir again made a rare re-appearance after several weeks out. It was reported that they were negotiating their contracts and finally came to an agreement with NATS. Zul also made a late appearance to the pitch after just arriving from international duty in Bangsar.
The leaders in the Golden Boot charts Lukman, Zul and Shah were trying their best to score goals and were being their best in bolot-ing.

Week 9 NATS Player of The Week was won by Lukman. Congrats Lukman.

Player of the Week Lukman bermuka ketat..as usual

Scoring (per point):
Saves - 0.5
Defence - 1.0
Assist - 0.5
Goals - 1.0

Player Saves Defence Assist Goals Total
Lukman 4.0 5.0 2.0 9.0 17.0
Bo 12.0 3.0 11.0 2.0 16.5
Shahrul 4.0 4.0 3.0 9.0 16.5
Mazleen 13.0 2.0 4.0 5.0 15.5
Elly 1.0 0.0 14.0 7.0 14.5
Jini 2.0 4.0 4.0 7.0 14.0
Irwan 7.0 2.0 4.0 4.0 11.5
Shah 4.0 1.0 4.0 6.0 11.0
Shafiq 3.0 3.0 4.0 4.0 10.5
Zarrir 7.0 2.0 2.0 4.0 10.5
Masri 4.0 3.0 2.0 4.0 10.0
Zul 1.0 0.0 1.0 9.0 10.0

14 comments:

Bozord said...

aku punya average points takleh bahagi ngan .5 games tak? aku main separuh je semalam..

Bo the Nerd said...

Sori Zul. But komitment kau utk dtg w/pun terlewat amat di puji. Harap menjd contoh pada yg lain. Bila ckp "Nak", make sure datang.

malin737 said...

hehe... bozord, average score in second place... should be no problem for bozord counter lukman soon...just to add : me bwu tow yang defence kira 1.0 not 0.5.... confuse2...

Masri said...

ooohh defence 1 point kaa???
tapi assist aku ingat 0.5 rendah laa
orang jadi kurang nak assist lak
semua nak score ja
anyway congrats to lukman and mazlin
next time cuba lagik

malin737 said...

Now we see how perform we are on week 9... points for every each player above 10.0... hehe im so proud...and had so much fun... thanks to all...

shahrul said...

defence kalau 10points pun, tapi asyik tak kira, tak guna jugak...hahaha...tak puas hati betul aku...tapi takpa..lepas ni aku nak jerit kuat kuat, bila score, assist, defend and save..hahaha..Need to really define "DEFENCE"....

Kesian Zul dtg lambat..

Masri said...

shahrul itu pun aku yang letak defence ko tu
kalo tak kosong jer sebelum tuh hahahaahha
takder rezeki ko ler
try lagi minggu depan

Bo the Nerd said...

scoring system kita review balik masa start season 2.

shahrul said...

Eh! tapi aku MUSYKIL dgn pengiraan scoring minggu ini....nampak lain macam saja...kenapa semua tinggi tinggi score nih...ada sesuatu yg tak kena.............tungguuuuuu...

Bo the Nerd said...

Score pada minggu ini adalah tinggi sebab kita main 12 org dan masing2 bersemangat untuk main. Semangat perlu di kekalkan.
Kertas pengiraan masih lagi ada dgn aku untuk pengesahan.
Harap maklum.

Bozord said...

1)Aku datang lambat sebab TNB sucks
2)Aku turun standing sebab TNB sucks
3)Aku tak score banyak sebab TNB sucks
4)Aku pancit sebab TNB sucks
5)Aku tak semangat sebab TNB sucks
6)Saja nak salahkan TNB sebab sememangnya TNB sucks
7)Beli lah electric ngan company lain

Shahrul said...

Points system OK...Cuma aku yang salah faham..Fernando Torres Liverpool's Number Nine!!!!

m afnanz said...

zul:relaks zul..tnb will 4ever sak. NATS tempat release..jgn smp lutut kenkawan hilang gatuso..hehe
shahrul: torres sak..hehe..USA!
pips: ada logik gak cadangan 1 point for assist.

Shahrul said...

Fikirkan...My Opinion, nak bg competitive sket, sila pilih jawapan di bawah:-

i) Assist jadi 1 point, atau;
ii) Goals jadi 0.5 points;
iii) Kedua duanya skali
iv) Maintain sama saja

But!! Ingat!! Most of the time "nak assist"(gentel-an Messi) lagi SUSAH drp "nak score" (tap in van persi!)

So to me, i choose (i).. But! next season-lah pun kalo nak apply ok gaks..