Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, June 8, 2009

Performance Review: 07.06.09 (Week 7)

Yesterday, we did not get the full attendance as of late but we still had some kick ass time. This week some player's stats would jump a bit higher due to more playing time.

Again, retaining his title for 2 consecutive weeks is Zul @ Bozord. We have compiled both Week 6 & Week 7 for Zul's award.

Zul proudly showing of his award and nostrils

Here are the stats for yesterday:

Player Saves Defence Assist Goals Total
Afnan 4 1 2 4 8.00
Zul 6 1 2 8 13.00
Shah 2 0 5 6 9.50
Fadzli 0 1 5 4 7.50
Lukman 1 1 2 10 12.50
Mazleen 5 0 1 1 4.00
Shahrul 6 1 2 4 9.00
Bo 5 1 2 2 6.50
Hazeeq 1 1 1 2 4.00
Kimi 2 1 9 1 7.50
Jini 0 0 2 1 2.00
Irwan 1 0 4 5 7.50

12 comments:

Mazlina said...

fuh.. boleh tahan laki aku nih.. patut la pakai hensem betul semalam.. hahaha.. nak masuk blog rupanyerrr

Bozord said...

awak sorang je rasa saya hensem. and that is enough for me.

shahrul said...

hidung tu, kalau boleh cover lah sikit lain kali...

m afnanz said...

congrats zul..kejar lukamn n shah 4 golden boot

Bozord said...

tq..golden boot susah sikit. commitment kena datang every week but i'll try. aku takut terlebih semangat gak

aku bukan nak challenge golden boot/weekly player je but size lubang hidung sekali. shah dah advantage besar tu belum shahrul lagi.

Bo the Nerd said...

aku suka zul determined habis hari tu, sampai Shahrul dah bawak bola kuar pun dia tackle gak..

malin737 said...

hehe... hatrick zul player of the week... congrate2... ako x perform langsung last week... durian punyer pasal ler nie...hehehe

Anonymous said...

haha... kalah 0.5 mate..
x per2... next week nak tacle bozord laaa...
~lalala~

Anonymous said...

kill.. kill.. kill..

shahrul said...

Next week aku nak jadi Player of The WEEK...aku sembahyang hajat hari sabtu

Bozord said...

kes shahrul.. bola tak keluar lagilah lepas tu aku geram dia asik2 lepas je. slide sikit lagipun.

lukman (taknak tulis nama lak tu), kalau nak threaten aku do it properly. its tackle and not tacle. :

so next week mazleen bawak durian, jual macam 100plus. sure semua stats turun.

shahrul.. sembahyang hajat sekali untuk mintak hujan lebih sikit.

Bo the Nerd said...

Habislah kau Zul..Luke skywalker dah cakap nak kill kill kill....hehehe