Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, June 9, 2009

NATS Awards

Fellow NATS,

We have our competitions for NATS Best Player for the Year and NATS Golden Boot. These awards can be handed out at the end of the year. Tak nak lah kita just main but nothing to show for it.


Lebih kuranglah cenggini untuk Golden Boot winner. Letak nama pemenang and award name.


Ini pulak untuk NATS Best Player for the Year. Lebih kurang lah.

Oleh itu, aku propose we use some portion of NATS Fund (later in the year) to get a proper award yang winner akan dapat simpan terus. Do not need to be expensive, but memorable. Other prizes sampingan, akan di fikirkan kemudian. Like hamper ke apa ke.

The awards akan di beli nak dekat2 akhir tahun. Leave your comments.

8 comments:

Bozord said...

i love it when bo semangat cenggini!. i agree! takyah cantik pun asalkan memorable

shahrul said...

hmmmm interesting...boleh buat kat PKNS...Piala huh...ok lah tu..aku ROCK je..ON!!
Pasal saguh hati maybe boleh bg Koko Jelly 2 bungkus atau Jam Tangan Licoln atau Hamper sumbangan Anakku..atau....TAK YAH LAH...just pemenang satu cukup! PFA Top Scorer(pechichi) n PFA Best Player!

malin737 said...

cool giler NATS awards... ako setuju...

m afnanz said...

piala..cun. leading contender lukman zul shah. gud laks. kami di bwh cube kejar.....jauh la..adoi.

Bo the Nerd said...

aku propose kita buat awards ni based on average. meaning, goals per game (goal/games played) & points pun sama gak. camner?

shahrul said...

Kita buat 2 trophies...kasut for Golden Boot(goals paling byk)...dan...Bola for Golden Balls(average points paling byk)...baru betul!..

Bo the Nerd said...

ok..aku agree...org lain? agree tak?

m afnanz said...

on