Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Thursday, June 18, 2009

NATS Player Profile : Afnan

Afnan (right of the picture)

Name: Mohd Afnan Luis Carlos Almeida de Cunha Zupli


Nick Name: Nan, Manan,Nani
Position: Def. Mid/ Defender of the Universe
Status: Married
DOB: 21 March 1981
POB: Spital ASSunta , Old Trafford Rd
Fav Team: TNB Kelate (Local), Manchester United (Foreign)
Fav Player: Andreas Iniesta
Futsal Shoe: Weinbrenner @ Nike 5
Fav Food & Drink: Halal
Hobbies: Stamp & Rubber band collection
Profes. History:
Barcelona FC (U21) '96 to '99
Man. Utd FC '99 to '09 (Trf fee: RM 34.75 plus Lionel Messi)
TNB Kelate '09 to now (Trf Fee: GBP 81 mill )
Ucapan: Proud to be NATS member

6 comments:

Bozord said...

hands down our best player kalau tak pancit. kena makan tongkat ali lebih or project malam2 kurang.

Shahrul said...

Transfer from TNB Kelate to Old Trafford pada kadar 85M pounds (lagi mahal pada ronaldo)..takpa Afnan boleh jual byk jersey...tapi sbb penyelewengan dlm TNB dan byk sexual harassment cases duit itu...ENTAH KE MANA!!...hehe..sori zul..

m afnanz said...

zul:best player? thx zul..tapi mcm shahrul lagi best skill die..plus besar bagak ready made drogba untuk main EPL...dia best lagi..hehe.

shahrul: aku jual jersey rantau panjang bolih le..hahahaha. Gred triple a.ronaldo cr9 siaaap!

bo: nak tukar stamp ngan aku? aku ada stamp 20sen special edition harun salim bachik.

Bozord said...

badan kau boleh tahan gak lah afnan.
hahahahhaha

malin737 said...

Afnan... the best defender of the universe...HEMAN... Dalam NATS semua nak team ngan afnan... Defender termantap....susah nk lepas... hehehe...

Masri said...

afnan main memang best
cuma kena pesan kat dia
jgn hisap rokok sbelum main atas padang ahahahah
nanti dia pancit kekekeke
apa2 pun afnan mmg rock solid defender hehehe