Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Sunday, June 14, 2009

New rules!

As of now we will add more rules for fun and competitiveness sake:

  1. Sape yang kata nak datang but tak datang (cancel last minute) will be regarded as played but no points. 
  2. New definition of defense is shot blocked and steal (convincingly). 
  3. Own goals will deduct 0.5 points.
  4. Captains are suppose to collect sewa padang for each team to make sure duit cukup
  5. People waiting outside please calit for those yang kat dalam (honestly)
  6. Kita will try to kira terus the points lepas main.
  7. Anybody who has any ideas please comment :)
This article is just for making things easier for everybody. we are not going to be so uptight about it. Dont worry be happy

7 comments:

Bo the Nerd said...

aku proposed kita main out start minggu depan. if ok, kita maintain. if tak ok, kita scrap the idea. ada sokongan?

shahrul said...

Eh kejap...maksud ngko main out tu, out belakang shj or main out tepi sekali?? sila jelaskan siket...(meeting kerajaan) minit mesyuarat mana? makan apa ni? takkan karipap saja

Bo the Nerd said...

Aku prefer if kita main out belakang aje. Side lines tk perlu out.
Malam ni nak lepak mana utk diskus? McD? Tmpt ada WIFI pls.

Siapa nak join? Jom.

m afnanz said...

kebaikan main out tepi dan blakang:
tak main rebound tepi net, defend tak leh ngelat out blakang (seperti saya), tak main wrestling tepi net (mazlan, kamarul)..hehe, striker tak frust tgk defend out kan blakang setelah penat lelah kejar.

kelebihan tidak main out tepi blakang:
tak buang masa, jalan trus no belok belok, more open play(creativity cross lantunan net), defender can make wise judgement (out blakang, takpenat, mudah, efektif), more entertainment (wwf tepi net, bahan untuk video).

either way, aku ON. janji NATS hidup. as proposed, kite try system out tepi blakang, then mungkin system out blakang shj, then kite decide.

shahrul said...

AKu setuju dgn afnan...kita try dulu dan tgk camana..kalo tak BEST..kita walk on walk on, with hope in our hearts sajalah...

Bozord said...

aku setuju ngan afnan gak. sangat jelas dan memberangsangkan. cuma tak bagi peribahasa karam singh walia je! comment shahrul dah ade bunga2 sikit

'macam mana nak main bola kalau angin bola tak ditiup"

Brain Cell Killa said...

asal mcm dah makin best je NATS nih? Haih.. panas2...