Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, June 29, 2009

Performance Review : 28.06.09 (Week 10)

Geng NATS sekali lagi turun padang dengan penuh semangat dan utk melepaskan geram yg terpendam sepanjang minggu. Kali ni NATS berjaya mengumpulkan 3 pasukan (15 orang). Memang layan and minggu ni lebih kompetitif dengan asakan lebih fizikal dan keras. 3 pasukan adalah seperti di bawah.

Team Ball Busters


l - r (back)
Shahrul (c), Shafril, Zarrir

l - r (front)
Irwan, Lukman







Team Smooth Criminals

l - r (back)

Izwan, Mazly, Masri

l - r (front)

Mazlan (c), Bo






Team Moon Walkers
l - r (back)

Shah, Fadzli, Azam


l - r (front)

Zul (c), Mazleen






Pembahagian team adalah seimbang sehinggakan beberapa kali sepakan penalty diperlukan utk menentukan pemenang.

NATS Best Player for Week 10 dimenangi oleh Zul @ Bozord. "Usaha gigih saya berserta sokongan dari rakan-rakan sepasukan merupakan punca kemenangan saya minggu ini", kata pemenang minggu ke-10 ini. Tahniah Zul!


Dibawah ialah stats pada minggu ini:

Per points:
Saves - 0.5
Defence - 1.0
Assist - 0.5
Goals - 1.0
Own Goal (OG) - 0.5

Player Saves Defence Assist Goals OG Total
Zul 9.0 8.0 2.0 2.0 0.0 15.5
Mazlan 9.0 1.0 2.0 7.0 0.0 13.5
Shah 9.0 0.0 1.0 7.0 0.0 12.0
Mazly 4.0 1.0 8.0 4.0 0.0 11.0
Shahrul 5.0 3.0 1.0 5.0 0.0 11.0
Bo 5.0 2.0 2.0 4.0 0.0 9.5
Jini 3.0 5.0 2.0 1.0 0.0 8.5
Zarrir 4.0 3.0 2.0 3.0 1.0 8.5
Azam 0.0 5.0 0.0 2.0 0.0 7.0
Masri 5.0 2.0 1.0 2.0 0.0 7.0
Fadzli 2.0 1.0 3.0 3.0 0.0 6.5
Lukman 3.0 0.0 2.0 4.0 0.0 6.5
Mazleen 6.0 1.0 2.0 1.0 0.0 6.0
Irwan 2.0 2.0 2.0 1.0 0.0 5.0
Izwan 1.0 3.0 1.0 1.0 0.0 5.0

Hopefully, minggu depan akan lebih kompetitif dan lebih tinggi prestasi dari ahli-ahli NATS.

14 comments:

m afnanz said...

Komento gambar.
zul semakin seiras gatuso.
irwan peace ketat.
Shahrul peace ceria.
bo tongengan terbaik untuk pips..hehe
Banyak point defence zul..congrats NATS plaer of the week.

Bozord said...

terima kasih semua especially team mates.

Gambar memang layan! good idea. so semua org punya muka ada. senang nak jawab kat bini kalau dia tanya ahad malam pergi mana.

ps.. jadi defender pun boleh dapat banyak points. so mari kita mengketatkan defence (and not muka - lukman).

Shahrul said...

Tahniah...tapi yang penting...aku nak kena cari baju yang lebih ketat untuk minggu depan nih...hahahaha...

Team BallBusters asyik tak dapat "Tick" saja...apa kata survey dan Juri awam??

Kalau ingin mengundi taip Afundi BBusters dan hantarkan ke 32999 setiap sms akan dikenakan bayaran Rm0.50 kepada ananda krishnan..

Shahrul said...

Atas permintaan....

MINGGU DEPAN CARA PEMILIHAN TEAM AKAN DITUKAR KEPADA 3 CAPTAIN YANG AKAN PILIH TEAM MASING MASING..

Untuk kebaikan dan ke-kompetitif-an semua pihak...Harap Maklum...

Dun Worry Be Happy..

m afnanz said...

wah...aku baru sedar..lukman dah 53 goalll..!! den nak kono kojar.minngu ni score 20.hahaha

malin737 said...

orait... ako setuju... pemilihan team dari captain... lets try... stats akan dibincang dalam meeting nats... roger out...

luke said...

Aku setuju…. One more thing…
Aku nak suggest…
each player of the winning team gets one point...
ok x??

Shahrul said...

1 points utk team yg TERBAIK? Boleh saja...I AM UP FOR IT MATE...lagi semangat nak menang SokmO!!

GOmo Kelate Gomo

WanSurini said...

Eh! Handsome nye captain kumpulan Ball Busters Tu...boleh berkenalan...

Masri said...

whahahaha
tahniah zul
ini menunjukkan jadi defender dan goal keeper pun ada chan untuk dapat best player
tak perlu nak bolot hahahaha

Bo the Nerd said...

Team Ball Busters boleh lah menang. Lukman pakai baju nampak ketiak. Semua takut nak dekat... takut bulu ketiak masuk mulut...wakakaka...

Masri said...
This comment has been removed by the author.
Masri said...

naper lukman buat muka sedih je tuh??
mesti team mate tak pass kat dia nih.
gentel banyak sangat nih waakakakakka

Bo the Nerd said...

Mazleen dalam team picture Moon Walkers tu cam tak pakai seluar...wakakaka...