Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Sunday, June 21, 2009

Rules of NATS Futsal

Dear Fellow NATS,

ada sedikit pendapat nak dibawa ketengah padang frenzy futsal..hehe

1) Main 'out' tepi rasanye tidak wajar tetapi belakang semestinya... setuju ngan tindakan defend membuang bola... be fair to all...cool2.

2) Minta sangat bantuan pencatit stats luar padang peka kepada player2 di dalam padang...

3) Player diminta tuk menjerit 'save' 'score' or 'assist' tuk memudahkan pencatit stats.... Stats 'defence' atas persetujuan player2 di bench and pencatit...

4) Commentator amatlah dialu-alukan...

5) Reminder... we are playing for fun... we must enjoy....Goodluck to all...

4 comments:

Bozord said...

Setuju ngan Mazline to the letter. So commentator part tu sangatlah menarik (but no shebby comments ok!)

-anti shebby-

Shahrul said...

Wah...POST daripada mazleen...appreciate the enthusiasm..semangat macam ni yg kita carik..Pasal main out belakang tu...aku tak berapa sure nak teruskan..because akan dieksploitasi oleh pemain pemain yg main main..haha..

Payah nak determine betul betul corner atau tak...
Pikir pikirkan lah jadikan pedoman..

Bo the Nerd said...

caya lah Leen...
aku pun nak puji semangat kau posting nih..

aku tak sabar nak tgk kau punya ideas for NATS logo..

Masri said...

yupp
gue stuju bangett
out belakang ok gak sebab player defender tak tolak bola blkg lagi.
lagi pun nak score dari corner agak susah.
cuma kena fair laa kalu team sendiri dah buat out kena terima laa corner, nih bila teams sendiri buat out semua pakat senyap jer dan tanak ngaku... payah laa