Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, June 29, 2009

Joke of the Night!

An attacker was shooting for goal. B* stopped it with his body. There were calls claiming it was hand ball. Dialogue as follow:

Z*l: B*.. kena hand tak? (while thinking of stopping the game)
B*: Tak tahu.. (ngan selamba muka while tak sedar kantoi and buat lawak tak kelakar)
Z*l: @#$@#! ... macam mana boleh tak tahu??!! (macam nak bagi penumbuk jeee!)

Kesimpulannya.. kalau kantoi tu mengaku je lah!

9 comments:

Bo the Nerd said...
This comment has been removed by the author.
Bo the Nerd said...

Ok, aku tak jujur.Lagi?
Pelik gak kenapa selalu aku yg kena singled out (by name lagi..cheh) if anything goes wrong.
Can sum1 else takeover NATS accounts punya cash?Nnt kata aku tak jujur bab tu juga.

Bozord said...

bo merajuk lagi..
emmm.. nak pujuk ke nak biar je..
biar jee ahhh!!! suruh aza je pujuk.

m afnanz said...

woaaa..telan pil bo..kool down.Semangat masing masing berkobar! We are all winners in the end. in the end...it doesnt even matter, i tried so hard and got so far,but in the end it doesnt even matter...karoeke lak.

Bo the Nerd said...

tak nak Aza pujuk!!!
aku nak Zul gak pujuk..
Nan..tak elok telan pil macma2..nanti cardiac arrest.

Shahrul said...

Hah apa lagi?!!...Just beat it, just beat it lah..beat it, beat it,

No One Wants To Be Defeated
Showin' How Funky Strong Is Your Fight
It Doesn't Matter Who's Wrong Or Right

Just beat it, beat it, beat it, beat it....

Aku pun nak karaoke jugak...Jacko R.I.P

m afnanz said...

Keunggulan cinta dari sinar mata
Yang bergelora
Hati ditaman berbunga...hahaha

bo, telan pil-low.hehehe..lawak bodo...yeeehaaaa..cepat la ahad..

Bozord said...

1)wahai dinda BO. Senyuman mu manis bak Mr. Oz dan tompel. mata mu sinar bak syiling satu sen yg tak laku lagi. usah lah terkilu lagi sudah ku adjust article untuk tak 'singled out' nama mu dan tidak pertikaikan kejujuran mu.. marilah berdamping bersama ku untuk ... (dah tak tahu nak tulis apa)

or

2)WHATEVVERRRRR BOOO!!!!

Bo kau pilih lah mana satu kau nak. as long as kau tak merajuk lagi

Bo the Nerd said...

aku tak merajuk dah...
jgn bt lagi..hehehe...