Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Thursday, June 4, 2009

NATS accounts as at 31 May 2009

Fellow NATS, here is our accounts for closing date 31 May 2009.

Please click the link below for the accounts:

We want more money to buy more stuff

Click here if you can't open the above link:

Show me the money!!!

7 comments:

Bozord said...

good accounts bo... but lain kali excel format .xls and jgn .xlsx gerenti semua boleh bukak.

Bo the Nerd said...

ok noted..
gerenti aku buat nnt..

m afnanz said...

microsft gampangs

shahrul said...

Uisshh..jadi skrg kita kurang dlm RM9.50sen...apa kata, kalau kita nak beli brg utk kebaikan NATS, mcm Scoreboard,Bibs,skittle,glove keeper,Trophy,piala golden boot dan sebagainya, KITA KUTIP SORANG EXTRA SERINGGIT EVERY WEEK...baru lah cepat naik duit NATS...ini hanya lah PROPOSAL aku...

Bo the Nerd said...

My view, takde rush utk buy stuff.lgpun,duit 100 plus (idea aku) akan cover slowly.taknak make playing futsal a burden to others..

Bozord said...

"idea bo" adalah terbaik. tapi setakat rm1 aku rasa takde beban sangat. so aku setuju duit kita kutip lebih ("idea shahrul" and not "idea bo") asalkan tak beban and nanti kita cepat kaya and buying power tinggi. "gerneti" semua setuju

Bo the Nerd said...

okey..
kita try to get the others to vote on this...