Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, June 30, 2009

Ketat-mengetat

Sejak seminggu dua ini isu 'ketat' sering disuarakan. Persepsi 'ketat' adalah berbeza bagi individu masing2. Di bawah adalah persepsi lain2 untuk fahaman anggota umum (dont be offended - nanti adalah org tu merajuk):

  1. Shahrul ketat - Baju size XS tapi badan XXXXL . Dia check every single time, nak beli yg paling kecik sekali. High 5. Cover up story - 'utk shania sebenarnya'.
  2. Masri (Peeps) ketat - Pipi dia yg gebu, licin tetapi kental dan ketat. Hence the name Peeps = pipi.
  3. Zul ketat - Defence yg solid dan compact macam German side time Lothar Matthius
  4. Wafi ketat - Kerusi, baju, singelet, underwear, socks, seluar or condom (its a compliment) tak muat.
  5. Amru ketat - semua rapat2 lagi.. macam mana nak masuk gambar semua org ni. lens dah extra wide lens ni.. nama dia bla blaa.. boleh bla bla .. bla blaa (semua pasal photography)
  6. Lukman ketat - muka dia yg terlampau 'cute' time amik gambar without fail. kononnya nampak garang tapi hati nya sangat lembut (any girls interested??.. singe lagi ni)
  7. Afnan ketat - takde maksud sebab apa yg boleh ketat kat badan dia yg teramat kurus itu. Kappa yg hugging pun macam khemah (exaggerate sikit).
Thats the list. i wanted to write more tapi takut tak appropiate and you know what. Do enjoy and please ignore kalau tak kelakar.

6 comments:

m afnanz said...

badan aku ketul k...ketul tulang..hahahaha

Bo the Nerd said...

Nan, ada seketul boulder besar kat perut tu..panggil apa? wakaka...
*aku yg tak sedar diri*

m afnanz said...

hei..itu pack ok..bukan ketul...1 pack fits all...hehehe

Bozord said...

afnan.. 1 pack fits all..

aku lak 3 packs fits all (please imagine due to lack of visual aid)

m afnanz said...

kalau ko 3 pack..shahrul? aku rasa dah line kontena...tak main pack pack ni..haha..yeeehaaa...sekali dia kunyah tulang aku...yeeehaaa

Shahrul said...

eh mana ada baju ketat...ish tak paham betul aku...baju sampdoria tu dah size XXL tu...design kappa mmg camtu...hahaha...

Next week....Singlet Ketat and Tights truss..