Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Thursday, June 11, 2009

NATS Awards

Guys,

A fellow NATS suggested that we award highest goal scorer and also highest average point collected. Kita tambah semua points yg kumpul tiap2 minggu & bahagikan dgn total games sejak kita guna system points @ calit nih.

Cthnya, Lukman sejak 5 games yg lalu kumpul 40 points. Average points 40/5 = 8 points. Siapa yg tak dtg, markah akan still di kira sebagai 0. Kehadiran adalah penting.

So, the NATS Best Player for The Year akan dapat :
Dan, NATS Golden Boot akan dapat ini:
NATS Golden Boot dah ada kat belah kiri blog. So, tiap2 minggu akan updated.

Average points adalah total points/games played.

Player Avg GamesPlayed
Zul 10.3 4
Lukman 9.9 5
Mazlan 9.0 4
Shah 8.9 4
Mazleen 8.6 5
Afnan 8.0 5
Shahrul 7.7 3
Kimi 7.5 1
Fadzli 7.0 4
Kamarul 7.0 2
Bo 6.9 5
Zarir 6.5 2
Amir 6.3 3
Irwan 6.1 4
Shafiq 6.0 1
Acheeq 5.5 2
Masri 4.6 5
Syauqi 4.5 1
Azza 4.2 3
Azam 4.0 2
Hazeeq 3.2 3
Jini 2.0 1
For the whole list, click kat sini

11 comments:

shahrul said...

Cayalah BO...macam ni baru lah semangat nak main...haha..walaupun aku tercorot drp kesepuluh org ini, akan aku daki untuk smpai ke menara gading..amin..weh camana exam ngko smlm?? Scorrerr?

Bo the Nerd said...

aku nak delegate lah kerja ni kepada orang2 lain.
aku nak jaga air aje.

Bo the Nerd said...

Thanks shahrul for asking. Exam aku camtulah..tawakal aje.

luke said...

zul... berani kejar laa...
weeky game ni aku x pandang arr... aku aim for the gonden boot n player of the year jew... kah kah kaa...

Bozord said...

bo.. aku tak setuju part kau letak kosong untuk org tak datang and i think shahrul mintak kita buat average supaya tak punish yg tak datang.

issue yg paling penting, kalau kira 0 untuk tak datang.. lagi baik jumlah kan points.. buat apa nak average per game.

but i agree ngan kimi.. punish (bagi 0) yg kata datang tapi cancel 24hours before. baru adil dan saksama.

my 2 cents.. hidup bo the scorrerr and the rajin

Bo the Nerd said...

Objective aku for average system supaya kita always cukup org,15 players.
So, macam mana system yg ok?kena discuss.x semesti ikut aku.
total points pun ok juga.

shahrul said...

aku setuju dgn Zul(n kimi)...actually...nak kira average, kenalah amik kira bilangan kali dia main...dan bukan punish bila tak main...so yg idea kimi utk 0 kpd org yg cancel "last minute" tu BAGOOSS..my opinion lah..

Bo the Nerd said...

orait..
so..kita average kan based on no. of games played by that player.

Ada sesiapa sukarela nak take over benda ni? aku boleh tunjuk camner aku bt excel & whoever yg takeover can change the way its presented.

shahrul said...

saya ingin cadangkan....AFNAN atau Mazleen...itu cadangan saya je lah...

malin737 said...

ako leh volunteer... but minta bo tolong ajar ako semua (x celik it sgt)... leh ako contribute skit for the NATS Blog... hehe

Bo the Nerd said...

ok Leen...kita lepak McD...
aku bawak PC...ak ajar kau...
bitau aku bila kau free..
aku after midnite (wiken only) free aje..