Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, June 16, 2009

NATS Performance Review : 14.06.2009 (Week 8)

Sungguh sengit saingan minggu ini. Ini dapat dilihat pada markah pemain2 yg amat dekat sekali. Untuk pertama kalinya, dua pemenang utk Player Terbaik Mingguan, dimana Mazleen & Lukman memenangi award utk minggu ke - 8. Tahniah diucapkan.

Ingin diucapkan selamat datang pada Izwan & Sunny dan berharap agar mereka dapat join kita pada setiap minggu. Selamat datang guys.

NATS juga telah berjaya mendptkan En. Hasbullah utk bantu dalam penyiaran video NATS. Kami cuba mendptkan khidmat Karam Singh Walia utk membantu En. Hasbullah dgn peribahasanya yg kekadang tak kena langsung. Apa2 pun, memang kelakar....

Sekali lagi, saingan sengit & kompetitif. Paling penting, kita berseronok dan bersuka ria. Mari kita usaha lebih gigih di saingan minggu depan.

Player Saves Defence Assist Goals Total

Afnan 5.0 2.0 0.0 1.0 5.5

Amir 0.0 1.0 3.0 3.0 5.5

Azam 5.0 2.0 1.0 0.0 5.0

Azza 1.0 2.0 0.0 0.0 2.5

Bo 4.0 1.0 1.0 2.0 5.5

Fadzli 0.0 2.0 2.0 3.0 6.0

Irwan 6.0 1.0 1.0 2.0 6.5

Izwan 2.0 0.0 0.0 2.0 3.0

Lukman 4.0 0.0 2.0 4.0 7.0

Masri 3.0 0.0 0.0 2.0 3.5

Mazlan 2.0 0.0 1.0 5.0 6.5

Mazleen 5.0 0.0 3.0 3.0 7.0

Shafiq 0.0 0.0 0.0 0.0 0.0

Shah 1.0 1.0 3.0 2.0 5.0

Shahrul 3.0 1.0 2.0 3.0 6.5

sunni 3.0 1.0 2.0 0.0 3.5

Zul 2.0 2.0 3.0 2.0 6.5










Point system (per point):
Saves = 0.5
Defense = 1.0
Assist = 0.5
Goals = 1.0

6 comments:

Masri said...

best... best
rasa cam tgk live kat tv lak
ngan commentator cam harreeem
hahahhaa
anyway lets do it again

m afnanz said...

hehe..stylo...abu bakar atan sama karam singh walia hybrid....penyokong klate ganah.

Bozord said...

Pasal apa commentator asik2 guna nama TNB kelantan. malu saya sebagai TNB staff...

aku suka karam singh walia nye pribahasa. makes me laugh all the time

Congrats Mazleen & Lukman.

Bo the Nerd said...

Congrats Mazleen & Lukman.
Suit up this week, aku nak amik gambar b4 start game.

Kelakar part "menatang minyak yang penuh"..mana dtg minyak pun aku tak tahu lah,.

Shahrul said...

Test Test Test...nak tgk ada tak gambar aku..

malin737 said...

yeah...dapat gak trophy balik..tpi no hal... kongsi ngan lukman...hahaha.... ako pon xleh gak score tanpa bantuan team mate ako...hehe... thanks to Shahrul(Nuk), Afnan(HEman), Fadzli Jung, and Masri(PIPS)...