Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Friday, July 3, 2009

Need help....

Guys,

Kalau korang sedar, rupa blog dah bertukar. I was trying to put this blog header but not successful. Blog header ni was created by designer kat office aku using Photoshop CS4.

I had changed the template after testing it on another blog I had created and it was successful there. Cuba koroang usha www.fridayfutsal.blogspot.com . I think this would be nice and nicer once Mazleen completes the NATS logo.


So, sesiapa yang boleh tolong please leave a comment or advice or anything.


16 comments:

The House of AZ said...

ape yang nak tukar?

cuba cerita skit kat bozord (zul)..

kalau dia tak leh buat, aku boleh tolong apa yang mampu..

The House of AZ said...

sorry, aku random stranger just passing by..

Bo the Nerd said...

basically nak letak banner tu as blog header.
dah try guna cara senang--go to page elements then upload picture...but still tak boleh...

Shahrul said...

Haa! yang ni lah aku maksudkan...Taruklah HEADER yang ini baru lah CUNTEKSS....cuba dan cuba lagi...acu cuba try test

Shahrul said...
This comment has been removed by the author.
malin737 said...

sorry for the late Nats logo... i will finish up asap... lately im very bezy with my research... sorry fellow nats...

malin737 said...

dah bertambah meriah blog nats... congrates bo...cun giler...

Bozord said...

FYI, House of AZ adalah kawan/tok guruku. dia tak bagi sebut nama.

Bo aku usha balik and maz pun cakap gambar tu kecik sangat kena besarkan dulu. aku try change format ke .png tapi nak besarkan image kena pakai photoshop. sekarang aku takleh buat sebab kat laptop comel aku ni takde.

nanti kat bilik aku buat. tapi kena tunggu esok gak lah. kerja the whole day till 10pm. malam project lain.

Bozord said...

aku dah besarkan.. takyah photoshop pakai paint je.. tapi tak cantik sikitlah.. but still takleh. aku rasa templat dia tak bagi kita tampal on top of its header.

aku cuba lagi.. but takut last2 aku kena tukar template.

Bo the Nerd said...

yg aku letak tu is only a picture. the file ada dgn aku.
aku akan htr kat gmail kau zul.
if nk tgk cth,go to blog aku yg lg satu.
www.fridayfutsal.blogspot.com

Bozord said...

bo.. dah settle. AZ tolong semua. dia suruh aku cakap dia hebat.
so 'AZ HEBAT'.

problem dia kat template kau. so kitorang tukar header nye script (tiru zazamazu) and then boleh pakai macam biasa.

jgn merajuk.. tapi aku rasa template baru ni kurang best. nanti aku usha lagi best nya. my opinion je jgn terasa.

Bo the Nerd said...

AZ the Great!!
Tarahal bro...aku tukar template ni pun asalnya sbb nak letak blog header yg aku design tu aje. I hope the blog header is ok...Anything for good of NATS is good.
Good job to Zul and AZ!

Bozord said...

kalau macam tu takyah tukar template.. biar dulu lepas tu masukkan header je kot.

kau save tak template lama. i especially miss the 3 columns.

Bozord said...
This comment has been removed by the author.
Shahrul said...

Oh ya! Baru terasa the old template lagi best sbb the 3 COLUMNS...so apa kata anda semua yg TEROR TEROR site/cpu ni, tolong tukar to old template but HEADER shj yg tukar...make sure to make room for logo mazleen...

Shahrul said...

Oh ya! Baru terasa the old template lagi best sbb the 3 COLUMNS...so apa kata anda semua yg TEROR TEROR site/cpu ni, tolong tukar to old template but HEADER shj yg tukar...make sure to make room for logo mazleen...