Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, July 7, 2009

NATS Logo Competition

Seperti yg telah di maklumkan, ahli2 NATS boleh menghantar logo pilihan yg lengkap utk di undi. Tak kira samada design baru atau yg sedia ada, silalah hantar ke email naktak69@gmail.com utk mengambil bahagian. Best design akan di gunakan sbg NATS logo.

Tarikh tutup pada 12hb July 2009.


Penyertaan 1 : Mazleen @ Tevez

Penyertaan 2 : Bo


6 comments:

Shahrul said...

dalam bahasa orang putih mereka berkata....FULLEYMAKKATAK...cayalah mazleenn...good job...sangat menawan hati...OK lah nih

Masri said...

aku sokong tenuk hahaah

Bo the Nerd said...

cadangan je..
apa kata Leen punya design guna nk bt baju as warna dia pun tak byk..

green NATS head tu letak kt blog header & also official mascot..ok tak?

Bo the Nerd said...

Aku suka yg warna hijau. NATS colours white,red & green ok tak?

Bozord said...

aku pun suka gak.. tapi kalau boleh aku suggest colour NATS kita jadikan hijau incredible hulk, red and black.baru ganas.

Bozord said...

sangatlah best dan ganas yg baru nye ni. layannnn!!!