Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, July 21, 2009

NATS Performance Review: 190709 (Week 13)

Fuuhh..Again, a great game for all NATS. Walaupun 14 org aje yg turun menunjukkan aksi (semua turun dgn semangat Amri Yahyah tersemat di hati), namun persembahan tetap mantap & skill s are improving. Minggu ni menyaksikan kemunculan Adri @ Adri-yang-bayor ke NATS. Welcome to NATS Adri. As usual, selepas pembahagian team menggunakan kaedah 1, 2 , JUS!!!, game pun bermula. Team captain minggu ini adalah Mazleen, Fadzli & Mazlan.

Team Weiii...Bo kentut lah!!
Ronnie , Bo, Tevez (C) & Teruna Smart (tak cukup sorang..ada x datang)

Team Posing Underground
Ballack Sala, Adri-yang-bayor, Luke, Bozord & Van Persie

Team Malaysian Rejected Models
Mazlan (c), Zarrir, Nan, Elly & Azza

Mengikut system CALIT NATS,
NATS Player of the Week untuk minggu ke-13 di menangi oleh Lukman @ Luke. Kemungkinan kerana dia memakai jersey Malaysia yg di pakai oleh Amri Yahyah (bau masam semacam..) telah membantu beliau mendapat gelaran best player pada minggu ini. Tahniah Lukman!!
Elly meyerahkan takhta Player of The Week kpd Luke
Luke....NATS Player for the Week (Week 13)

Player Saves Defence Assist Goals OG Total
Lukman 0 10 5 4 0 16.50
Zarrir 12 3 1 4 1 13.50
Zul 0 8 1 4 0 12.50
Fadzli 0 6 5 1 0 9.50
Adri 15 0 0 1 0 8.50
Mazlan 6 3 3 1 0 8.50
Mazly 3 1 4 4 0 8.50
Afnan 4 3 1 2 0 7.50
Azza 3 4 0 1 0 6.50
Irwan 0 2 1 4 0 6.50
Shah 0 1 2 4 0 6.00
Bo 0 2 3 2 0 5.50
Shahrul 0 3 2 1 0 5.00
Mazleen 4 1 1 1 0 4.50
Masri 0 0 0 0 0 -
Sunni 0 0 0 0 0 -

5 comments:

Bozord said...

Pada pendapat sayalah, lukman ni lebih hebat dari amri yahya.

Bozord said...

Gambar kita semakin menarik. we have to keep up the creativity.
Best posing goes to Mazleen sebab muka tak puas hati bau busuk kentot bo.

Shahrul said...

Bo ko baru lepas makan Durian dan Petai eh?

Bo the Nerd said...

aku makan petai cicah rawa durian.
lepas tu aku minum teh halia bagi kuar angin. bau ke?

Bo the Nerd said...

muka mazleen tak puas hati bau kentut mmg best..