Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, July 7, 2009

NATS Logo

Guys, Mazleen telah design 4 reka bentuk utk logo NATS. Di minta ahli2 utk tinggalkan komen untuk menunjukkan design yg menjadi pilihan kalbu:


LOGO 1


LOGO 2


LOGO 3


LOGO 4

Korang boleh pilih color scheme sendiri and send hasil akhir pada naktak69@gmail.com.
Di bawah adalah 4 contoh yg telah di terhasil dari perbincangan antara Mazleen, Shahrul & Bo.

Get creative fellow NATS & send in your final masterpiece.
Logo yang terpilih akan di letak pada blog & insya'Allah pada t-shirt yg di rancangkan nanti.

Apa yg korang boleh buat.
  1. Click on the logo. Nanti keluar yg full screen punya.
  2. The print screen. Copy & paste pada Paint application ataupun boleh guna any graphics design software yg korang suka.
  3. Siap aje, email pada naktak69@gmail.com (official email for NATS).
  4. Once dah htr email, tulis kat comment kata dah htr.
  5. Kita vote secara democracy utk pilih yg terbaik.

4 comments:

Bozord said...

love the logo.
i suggest kita color macam color incredible hulk. ganas sikit and green lambang padang bola.
how to help out in the colors?

Shahrul said...

cayalah bo...ngko memang efficient!!...Aku still suka kalo ada color hijau fluorascent tu...nmpk mcm bola kita...tapi still aku tak puas hati dgn choices ini...still room for improvement.....

wat about PURPLE + YELLOW????

m afnanz said...

cun

malin737 said...

bo, ako ada hantar email nats... contoh colour scheme ako for logo nats... Simple, Pimple dan Jerawat... hehe... check it out...