Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Sunday, July 5, 2009

NATS Player Profile : Shahrul Izham Rojali



Name Shahrul Izham bin Rojali
Nick name Teruna Smart
Position Midfielder
Status Married with one child
DOB 24 Februari 1981
POB Hospital Pantai Kuala Lumpur
Fav Team Selangor (Local)

Liverpool FC (Foreign)
Fav Player Shahrul Izham bin Rojali (Local)

Gerrard & Torres (Foreign)
Futsal Shoe NIKE T7 (kasut futsal paling mahal dlm dunia)
Fav Food & Drink Durian and Williams Mango Tembikai Laici
Hobbies Pro Evolution Soccer, Futsal, Karaoke,
Professional History Liverpool FC (£500,00)

Pasukan bola Kg.Saujana Setiu (£3.632 mill)

Cardiff City Bluebirds (£35mill
+ Robbie Earnshaw)


9 comments:

Bozord said...

geram lah tengok you ni!! chubby nye!!

Masri said...

posing maut sehhh
nih macam nak masuk majalah mangga jer

Shahrul said...

weh bo...carik lah gambar yang hansem sikit...ini gambar tak best langsung....

Bo the Nerd said...

Shahrul, hari tu kau tak bagi gmbr, so aku gunalah gambar nih.
If ada pics, malam ni kita tukar masa meeting. ok?

Shahrul said...

Aku nak suggest GAMBAR YG ADA NAMA GERRARD tu...kan pakai camera ngko jugerr....tukar tukar...jatuh saham aku...hahaha...malam ni lah

Bo the Nerd said...

gambar tu dah delete...
gambar lain pls...hehe..

Masri said...

gambar ketat sehhh

Ballack Sala said...

baju ketat sgt nih.. smpai brgambar pn kene cover nipples..
heehee..!!

Bo the Nerd said...

agak2 korang lah kan..siapa yg vote tukar gambar tu..kikiki...