Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Friday, July 31, 2009

NATS Friendly Futsal

On the 30th July 2009, Nats telah mengadakan friendly futsal yang di organised oleh Lukman kita... Kehadiran Lukman sebagai kapitan team yg dianggotai oleh ahli nats Zul, Fadzli, Shah, Mazlan, Mazleen and Keish (bo dan afnan x dpt hadir atas sebab2 tertentu).

Permainan yg menarik dari kedua dua pasukan... slow and steady game... Kita dapat melihat aksi aksi player nats ngan kebolehan mereka : antaranya;
  1. Shah (banyak assist dari score sbb x kira points, so x kejar mata)
  2. Fadzli Sung (Midfielder terbaik - walaupun awal2 nak buang air besar, hehe)
  3. Zul (Ketangkasan merampas bola dari opponent, score byk)
  4. Mazlan ( Finisher dan dribbling bola yg mantap - hasil dari stokin ajaib kot)
  5. Mazleen (Bertungkus lumus menjadi keeper terbaik)
  6. Lukman (ehem, ehem - berlakon termantap dan tip top mcm ala2 hindustan, hahaha)
Walau apa pun, we have so much fun... boleh organise lagi... thanks, kindly leave comments

7 comments:

Bo the Nerd said...

Berapa result friendly semalam?

Shahrul said...

owh...jealousnya aku...NATS should buat futsal 2 kali seminggu...weekday satu kali tapi tak yah amik points so no real commmitment diperlukan...2 team pun dah cukup...ada mau??

Bo the Nerd said...

boleh gak...
dapat 10 org pun dah ok..

Bozord said...

To all that came yesterday.. i think u would agree lukman ajak kita main sebab nak try ngorat awek nama hawa. kita telah dipergunakan rakan2.

Bozord said...

Lukman falling head over heels for this girl. i mean literally.

Pakli Jung said...

memang kite dipergunakan.. nmpk sgt lukman x fokus main smlm..wakaakaa..!!

luke said...

for those who came to our friendly match, thanks n keep up the good work... hehe..

for those yg x dtg sbb nak men bola kat umah.. x per aku paham...
(Bo bukan name sebenar)

zul.. i think ur over exaggerating... aku ajak friendly sbb nak test team kite jer... niat aku suci murni.. hehehe...