Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, May 25, 2009

Perhatian : Siapa tak bayar untuk court semalam? dan Tabung as to date.

Guys,

Semalam kita ada 16 orang tetapi hanya bayaran RM 150 diterima. Setiap sorang telah di minta bayar Rm 10 untuk memudahkan kerja mengira.

Di khendaki siapa yang terlupa untuk bayar samada inform Bo di email affendij@gmail.com atau bayar pada minggu depan. Extra money akan di masukkan ke tabung NATS untuk kegunaan seterusnya.

Juga sila klik link utk melihat tabung kita sekarang. TABUNG NATS

Kerjasama kawan2 amat di hargai.

5 comments:

malin737 said...

aik... ade gak terlupa bayar.. nie dah bahaya... huahua...confusing2... kena asingkan duit padang and air tin i say...

Bozord said...

aku dah bayar ke? rasanya haritu dah.. this article make me doubt myself..

m afnanz said...

as discussed with bo,lepas ni..kumpol duit by team captain. kaptain kumpol duit for team..then bagi kat bo. terbaik. gerenti debit credit balance.

Bo the Nerd said...

takpelah...
court pun kita boleh bayar hari tu..
so, this time its ok lah RM 10 tu..

next time, team captain kena kutip..
agreed?

shahrul said...

Memang setuju that the team kapitan patut kutip...baru tak confuse...dan baru boleh betul betul tau siapa bayar or not..SETUJU!