Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, May 11, 2009

NATS Performance Review: 10.05.2009 (Week 3)

Gang NATS kembali beraksi semula selepas berehat pada minggu lepas. Rehat seminggu itu nampaknya telah memberi peluang kepada members NATS utk mencari semula tenaga dan semangat. Ini dapat di lihat pada semangat dan intensity pada sessi kali ini.

Terdapat beberapa aksi yg tidak dapat di tangkap pada kali ini seperti Bo yang terjatuh tersembam bertembung larian Azam, triple save Mazleen dan beberapa jaringan yang menarik dari geng NATS.

Apa2 pun, enjoy the pictures. Maybe boleh analyze performance masing-masing pada minggu ini.

Sebelum game mula,

Mula!!
Bo malas nak lari...larilah Bo!!
Bozord cari "killer pass"...
Aksi hangat...Fadzli Jung beraksi dgn Adidas Sala barunya..Laju sangat.....jadi blur..
Zul miss goal opportunity....
Bozord bagi team talk...
After game...lepak lah pulak..
"Kereta ni best bro...alang2 nak beli kereta..beli 2 bijik terus",kata Mazlan
Borak lagi...sebelum balik...

5 comments:

Bozord said...

tq for providing the pics but i think we need yg fast shutter nye lah sebab we are always on the run. kita semuakan laju2 and fit2

Bo the Nerd said...

yup...
I agree...
siapa yg ada eh?

m afnanz said...

kite mmg fit. perut smp dlu sblum selebihnya.hehe.yeeeha.

fadzli inzaghi said...

mintak la amru n d gang tolong amik gmbr.. diorg kn professional.. psal bayaran tu, ngan mmber pn nk berkire ke..heheh

Bo the Nerd said...

haa...
aku ada idea...
Masri kan ada camera power...
kasi bawak lah...

Pips..oo...pips...pinjam kamera nnt..