Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, May 18, 2009

NATS Week 3 Player of The Week


Pemain terbaik bagi minggu ke - 19 (minggu lepas) Lukman di beri trofi NATS Player of The Week oleh Naib Presiden NATS Mazleen. Tahniah Lukman.

Di harap ahli2 NATS lain dapat menunjukkan persembahan lebih mantap untuk mengelakkan Lukman menang lagi. Kalau tidak, ahli2 lain perlu mengharungi aksi Lukman (dengan muka ketat. Sila rujuk gambar bawah) bermegah dengan anugerah ini...hehehe.

Lukman dengan trofi Player Terbaik Mingguan NATS

7 comments:

m afnanz said...

adoi..cube senyum ikhlas skit..ni tarek ketat gilas.

Masri said...

poyo giler siut muka

Bo the Nerd said...

botol tabung adik aku aje tu beb...

m afnanz said...

layan todi nampak..

malin737 said...

haha... muke bangga pegang piala... but congrates2... layak2 for best player NATS week 19...

Bozord said...

cara angkat trophy tu kalahkan cannavaro angkat world cup. rasa macam nak rembat je!

m afnanz said...

ko rembat tulung rusuk ke tiga kiri...aku rembat esofogus