Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, May 11, 2009

Performance Review of NATS Players 10.05.09 (Week 3)

Performance review system pertama kali di adakan untuk memilih Player of The Week for NATS. System berdasarkan save (sbg goalkeeper), assists & goals scored.

Berdasarkan system baru ini, Lukman telah berjaya mengumpulkan jumlah mata tertinggi utk terpilih sbg Player of The Week 19 for NATS.

Tahniah Lukman. Teruskan pencapaian dan performance anda. You are in the running for NATS Player of The Year for 2009.

Points system:

Saves 0.5 per save
Assist 0.5 per assist
Goals 1.0 per goals


Player Save Assist Goals Total
Mazleen 13 1 1 8.0
Mazlan 5 3 3 7.0
Shah 3 1 6 8.0
Lukman 7 1 8 12.0
Zul 3 2 5 7.5
Bo 7 3 1 6.0
Masri 12 1 2 8.5
Irwan 6 0 2 5.0
Afnan 7 1 1 5.0
Azam 0 0 2 2.0
Fadzli 4 3 3 6.5
Kamarul 3 1 3 5.0


System ini masih lagi dalam percubaan & apa2 cadangan utk memperbaiki system amat di hargai.


6 comments:

malin737 said...

Cool performance review of NATS players... just wanna add... how kite nak accuratekan the points... need full concentration kan... still thinking... urmmmmmmm....?????

Bo the Nerd said...

itulah..
nak accurate kan points taking tu susah sikit...

xpe..yesterday trial run...
we will do better next time..

malin737 said...

p.s Cool gilers Bo, for the blogs... any help, just let me know...

Bozord said...

Tahniah lukman... tapi asik2 suruh aku main defend je.. dia je jadi striker..

points system defend kena tambah sikit but susah sebab position tak permanent.

malin737 said...

Congrates lukman...

Masri said...

noleh tahan banyak gak lukman nih save
pasnih lukman jadi keeper tetap laa pulak
asyik nak jadi striker jer hahah