Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, May 18, 2009

Performance Review of NATS Players 17.05.09 (Week 4)

Minggu ini player2 NATS lebih bersemangat untuk mengutip markah ranking. Pening juga tiap2 kali ada yang jerit "Afnan assist, Mazlan score" atau "aku save dua kali tadi tu". Apa2 pun, we had fun and a good game.

Gambar tak dapat di adakan sebab cameraman terlupa charge battery camera. So, no pictures for this week.

Below is the stats collected. Dari statistics, Mazlan berjaya mengumpulkan jumlah mata terbanyak and is our Best Player for The Week 4.

Tahniah Mazlan! Keep it up.

Player Save Assist Goals Total
Mazleen 8 4 5 11.0
Mazlan 6 3 7 11.5
Lukman 4 2 7 10.0
Bo 0 5 0 2.5
Masri 8 0 1 5.0
Irwan 4 4 4 8.0
Afnan 5 6 4 9.5
Kamarul 8 2 4 9.0
Azza 0 1 2 2.5
Achik 2 0 5 6
Adik Azza 0 1 4 4.5
Haziq 0 1 2 2.5

So guys, next week perform lagi. Maybe I will try to get a better award for The Best Player award.

15 comments:

Bo the Nerd said...

good showing Lan..
aku tau kau ada sikit keciwa semalam..

m afnanz said...

Congrats mazlan! As my team mate,you deserved it (nak gak take credit..hehe). from this points system, speaking as a defenderoVidicoCanavaro,we are at a disadvantage....as no blocks, intercepts stats are taken...but purely understand the kepayahan nak amik stats ini...hehe. Will take this as a challenge to be the next top medel.

malin737 said...

Haha... true2 afnan... disadvantage for defenders.. we'll think of somethin kei... Neways, congrates to my Bro, Mazlan... for the best player of NATS for week 20.. im catchin up behind..hehe...

malin737 said...

To Bo, why ur performance downgraded Bo... wat up2? Bekerja keras lagi Bo... Semangat NATS nie...

Bo the Nerd said...

aku sibuk daja stats...
menurunlah performance aku...

shahrul said...

tahniah mazlan diatas pencapaian minggu baru ini. pada yang sila cuba lagi minggu depan. dan nantikan kepulangan ku selepas di"LOAN"kan ke pasukan TM Terengganu FC

Anonymous said...

Berkat doa Opah dan kpd yang tunggu kt luar sambil bg kucing mkn akhirnya setelah 32 thn berkecimpung dlm arena sukan bola lisut berjaya menambat hati para pengadil utk menjd juara keseluruhan dlm minggu brbhgia ini.wabillahitaufiqwahidayahwassalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh..

Mazlan4hire said...

above Anonymous is me...just registered.

You are right Bo...I was keciwa with my right leg (mucle strain)

Bozord said...

lukman tirulah mazlan sikit kalau dah jadi best player tu. humble je. siap ceriter pasal kuching lak! Tahniah mazlan!!

Bo the Nerd said...

aku rasa sejak Deanna ikut Lan ke futsal ni, performance dia makin mantap lah..
or..maybe sebab extra fitness training yg Mazlan go thru kat rumah semenjak 2 menjak nih..
yang mana satu Lan yang betul?

Mazlan4hire said...

lu pikirlah sendiri....he he

Pakli Sala said...

minggu ni aku team ngan lan laa.. x dpt jadi best player, dpt tmpg glamer pn jadi la... dont worry lan, aku feed bola best2 pnye.. sumpah aku x score..

Bo the Nerd said...

aku nak team dgn Mazlan and Pakli Sala lah lepas nih...

cam best aje team ni...

Pakli Sala said...

ok Bo.. minggu ni ko ngan Lan main offensive.. aku ngan masri defensive.. kalo Leen jadi keeper lagi best.. confirm team kite unbeatable minggu ni...

Mazlan4hire said...

bagi lar team lain peluang utk melihat gawang gol...kite mesti bahagi sama rata, ape kate survey?