Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, December 1, 2009

NATS Meeting: 30 November 2009


NATS Weekly meeting yang diadakan di Antan Batura, Taman Tasik Shah Alam semalam adalah yang paling meriah. Lebih kurang 11 ahli NATS datang memberikan sokongan dengan membincangkan hal2 dan menyatakan idea2 utk activity serta hal2 NATS.

Yang hadir adalah Faizal, Shah, Lukman, Shahrul, Amru, Jini, Wafi, Bo, Mazleen, Haziq & Zul. Walaupun, hujan lebat turun, perbincangan tetap di adakan. Tetapi kelembapan WIFI Free Antan Batura sedikit menjejaskan kelancaran posting. Namun, diskusi lain tetap di jalankan.

Perkara2 yang dilakukan & di bincangkan pada meeting kali ini:
  • Posting & update markah NATS selepas Sunday Futsal NATS
  • Bagaimana untuk menyenangkan permainan & merancakkan lagi Sunday Futsal NATS
  • Perbincangan activity2 NATS.
Salah satu activity yang di bincangkan ialah :
  • NATS Bowling yang akan berlangsung pada hari Sabtu ini 5 December 2009 di Mega Lanes Bowl di Plaza Alam Sentral. Mereka yang ingin mengambil bahagian di kehendaki  menghubungi Zul @ Bozord untuk maklumat lanjut.
  • Trip ke Janda Baik/NATS Family Day pada 12 December 2009.Activity berupa sukaneka akan di adakan seperti mencari gula2 di dalam tepung dan lari berpasangan.


NATS meeting akan di adakan pada setiap minggu dan pemberitahuan akan di lakukan menggunakan FACEBOOK NATS. Silalah merujuk ke FACEBOOK NATS pada setiap hari utk perkembangan lanjut. 2 comments:

Shahrul said...

Meeting yang amat bagus sekali sbb byk RAMAI org dan meriah sekali. Oh ya ada juga pembahagian tugas utk memudahkan kerja Ahli NATS yg paling bekerja keras di alam semesta ini...(Bo).

Ajak 15 org & Cuci n Bawak Armbands - Shahrul
Bawak n in charge Air - Bo
Bawak Camera - Zul
Bawak Kertas n pen NATS - Lukman
Bawak Jam stopwatch - Mazleen
Postings - Reramai buat

Harap Maklum

Bo the Nerd said...

Terima kasih sbb bantu meringankan beban aku. Boleh lah aku focus semula pada permainan futsal aku.