Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Friday, November 6, 2009

NATS Games of The Week











Kelantan mln Negeri Sembilan
Stadium Bukit Jalil
Sabtu 7 Nov 2009 8:45 p.m.



Real Madrid Vs. Atletico Madrid @ Vicente Calderon
Sunday 8th November 2009
ASTRO Channel 811 (4:55 am Sunday Morning)

Will Atletico get back on track under QueQue Flores as their new manager or will Real Madrid continue to falter without their Portuguese superstar? Come on guys, who will win it? Wanna hear from you.
Chelsea Vs. Manchester United @ Stamford Bridge
Sunday 8th November 2009

11:55 p.m.
ASTRO Channel 812

An early title decider as Chelsea are the current Premiership leaders and going strong under Anchelotti while the reigning champions are following close behind but just barely.
Will the Red Devils reign supreme or Chelsea finally prove to move away from the Special One's shadows?

5 comments:

Bo the Nerd said...

Chelsea V MU : 2 - 1

Atl. V Real : 0 - 2

Bozord said...

Seperti biasa real madrid score banyak and bolos banyak but still menang walaupun tak patut kena sent off.

and seperti biasa kelantan supporters tak bertamadun. bakar lah mercun lah.

pasal apa kau cakap MU kalah bo. aku ingatkan kau penyokong setia

Shahrul said...

Bo mmg Lalang..tak setia...ikut arah angin

Bo the Nerd said...

mana ada aku lalang?aku bg opinion je...
anyways, aku rasa United played better than Chelsea. Ref blunder lagi.

Masri said...

seminggu aku tak dapat access sebab takdak internet
games hari tu agak hambar especially chelsea banyak loophole. main tak banyak mengancam.
nasib baik ada kapten marvel to save the day. anyway chelsea menang jugaklah bak kata Mourinho dulu tak kira berapa menang pun 10-0 @ 1-0, menang tetap menang. game real vs athletico tu aku tak tau laa pulak. sapa menang ek??