Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, April 27, 2009

Performance Review: 26.04.2009 (Week 3)

Fuuhh...hebat sungguh aksi yg di tunjukkan oleh ahli2 NATS semalam. Tenaga & performance yg dibawa ke padang menunjukkan masing2 cuba merangkul title "Best Player Minggu ke - 3".

Ahli2 yg dtg Zul, Kamarul, Shahrul, Zarir, Lukman, Azeeq, Mazleen, Mazlan, Kimi, Azza, Fadzli, Bo, Shah, Hazeeq & ahli baru, Azwan @ Wan. Cukup 15 orang. Lama dah tak dapat 3 team utk game mingguan.

Pemilihan Player Terbaik pada minggu ini masih lagi dalam perbincangan ahli committee blog NATS. So, tunggu lah keputusannya.

Ini adalah sedutan aksi2 yg di tunjukkan semalam.

Bincang strategy sebelum masuk padang...
Lambat.....sempat lagi nak posing...
Game on!!
Shahrul cuba menembusi benteng pihak lawan...
Sementara Zul pulak sempat posing...
"Zul!! Main bola lah. Posing plak", kata Shah.
"Aku nak posing plak boleh?", kata Lan.
Azza mula tukar jadi terminator..
Midfield maestro Fadzli Jung beraksi...
Midfield battle...
on the attack...
Lan pula menyerang...
Penalty!!
Lepak lepas game...
Zarrir iklan ubat gigi & 100 Plus...
Lepak lagi...
Pulang sudah...next week pulak.

8 comments:

Mazlina said...

semangat nyer dia posing.. happy sungguh.. pastu balik demam.. main byk sangat nih.. hahaha

shahrul said...

Futsal dis week mmg rock! tapi kita terlepas gambar gambar yg penting seperti: Laga lutut leen n lan....gol zul lepas sbb nk tangkap ayam....bola passing-an yg laju yg aku tak leh kejar...hehe...video gol cun drp team kimi...gol penalty "cheeky" oleh Yours Truly..

Bozord said...

tu ah.. terus demam.. sebenarnya sebelum pergi dah rasa nak demam tapi taknak let ppl down (sebenarnya nak letak gambar dalam blog).

Bo the Nerd said...

semalam mmg rock & bersemangat habis...
aku pun dah mmg demam since sabtu juga..tapi pasal blog punya pasal..semangat lebih dari sakit..

bila kita nak diskusi player of the week for week 18 nih? mcd lagi ke?
burger king takde wifi?

zul..video zareef man bola takde?
aku ingat nak buat video clips utk telatah anak2 jugak...amacam?

fadzli jung said...

Mana gmbar "rembatan tanpa bayang" aku?! heheh

Bo the Nerd said...

banyak gambar or video takde sebab takde official fotografer..

hoepfully minggu ni, kalau ada, boleh buat better job..

jgn lupa vote weii...

Bozord said...

Dalam last picture... fadzli macam bawak hand bag jee.. nampak macam jenama guess.

fadzli_chenko said...

handbag Guess?? tolong skit.. brand LV tu... wakaka..!!