Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, October 6, 2009

NATS @ Mazleen's Birthday Bash

Mazleen had a bbq/birthday party at his place in Section 7. The food was great, aunty, uncle & the rest of Mazleen's family were as welcoming & warm as usual and the company was not too bad also.

Well I am a true believer of pictures tell a million words. So, enjoy.

Happy 28th Birthday Mazleen!!!


10 comments:

Shahrul said...

HAPPY BIRTHDAY LEEN...thanks for da great birthday bbq bash...pari mmg terhebat(lama marinate tu)...pastu kena lauk dgn Tepung n Telur n Air..tapi gambar "lauk" terpenting adalah gambar aku baling TIMUN kat ko....takde!!

Shahrul said...

HAPPY BIRTHDAY LEEN...thanks for da great birthday bbq bash...pari mmg terhebat(lama marinate tu)...pastu kena lauk dgn Tepung n Telur n Air..tapi gambar "lauk" terpenting adalah gambar aku baling TIMUN kat ko....takde!!

malin737 said...

haha... timun terbaik..hahaha.. actually nak ajak fellow nats datang umah beraya... add on some more activity with bbq and party skali... Shahrul, thanks 4 the timun, lain dari yg lain ko baling.. hehe...

malin737 said...

Bo, cool montage... tgk balik dah putih pekat ako nie. huhu... but in memories... nanti me nak pic2 tu eh.. nak bwat album 28th b'day.. hehe... full of support from nats and friends.. luv u all..

Bo the Nerd said...

Yup. Memang best kau punya soire (tah betul tak ejaan aku tuh).
Nnt aku bagi pics yg ada pada aku.
Happy birthday again bro. Good luck also for this weekend :)

Masri said...

Mazlin, aku dah upload gambar birthday ko dalam flickr aku. http://www.flickr.com/photos/pelangkungbesi. ada gambar ko kena telur dalam tuh hahah. for the rest of u guys, aku dah masukkan gambar aqiqah rumah yanie and open house rumah jib gak

malin737 said...

very cool pic pips... cantik bangat... kehebatan xlr nie.. ako pon nk kumpul duit beli satu lah... thanks pips..

Masri said...

no problemo lin
puas aku tgk ko kena telur ahahahha
beli satu slr
nanti boleh aku godek2 sampai lebam
cuma nak bawak kamera ke frenzy futsal jer ak tak berani
takut lesap
kalau aku tak main tak per laa
hehehe

Shahrul said...

Daripada ko beli satu SLR, baik ko beli Nintendo Wii lengkap dengan RockBand Set...Boleh aku datang umah ko Jamming! haha

Pips, ko bawak shj lah SLR ko ke Frenzy. Nanti aku tgk tgk kan bila ko tgh main...insya allah..kalau hilang nanti kita beli baru...hihi

Masri said...

uishh tak dapek ler nak bawak gi futsal
tapi bab beli Wii tu aku setuju gakk
boleh laa lawan joget lagi reramai
sebab controller dah makin banyak