Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, September 29, 2009

NATS Weekly 27 September 2009

Fullammakk!! The first game of NATS Season 2 kicked off with a blast. The actions were more than exciting dan sekarang aku malas nak pikir dalam bahasa inggeris jadi aku tulis bahasa melayu..

So kali ni dapat 15org yg mana selepas sebulan Ramadhan asyik main 2 team. Ramai yang beribadah terawikh tetapi sembahyang 5 waktu tak cukup pun. Anyways, kali ni pengiraan adalah adil dan saksama sbb pengiraan dibuat oleh 5 pasang mata di restoran pelita.
Rendang Kerbau Tok Kuala Kangsar FC (Capt: Mazlan)

Lemang Bakar Kepala Lembut Rovers (Capt: Lukman)
Saudara Masri "Pippo" Saranum is part of this team but picture was not captured as he was "terlambat"

8 Tat Nenas Ketat United (Capt: Adri)

Walaubagaimanapun aku dah malas nak goreng, encik encik semua silalah tengok markah masing masing.
Berdasarkan pungutan mata yang accurate dari System Calits NATS, Pemain Terbaik Mingguan NATS (Minggu 1) di menangi oleh MOHD BOKHARI AFFENDI BIN JAMALUS (MBABJ) dengan pungutan markah 21.50. Syabas Bo!!!

Player Saves Defence Assist Goals OG Total
Bo 3 4 10 6 0 21.5
Jini 10 4 6 1 0 16
Sunni 3 2 2 9 0 14.5
Adri 24 1 1 0 0 14
Kimi 4 11 0 1 0 14
Lukman 5 2 5 3 0 12.5
Zarrir 0 2 5 5 0 12
Shahrul 7 3 1 4 0 11.5
Azam 0 1 2 8 0 11
Mazlan 2 2 1 6 0 10
Shah 8 2 2 2 0 10
Amir 1 4 4 1 0 9.5
Ari 0 1 2 2 0 5
Masri 0 1 3 2 1 5
Azza 0 2 1 1 0 4

4 comments:

malin737 said...

Congrate Bokhari affendi... Ex president kami.. hehe.. congrate2, akhir nye awal2 game dah best player... try cuba agi.. hahaha

Masri said...

bo tahniah
ada harapan nak ganti lukman untuk ocerall nih
keep it up

Shahrul said...

Kah kah kah...gambar MASRI takdek..tu lah sapa suruh lambat..ko nih dah kira status "bujang sementara" pun lambat...xleh nk bagi alasa bcoz baby...

Bo the Nerd said...

tima kasih pada yg congrats-kan saya.
jika saya boleh, mengapa and tidak??.

hehehe...COME ON NATS!!