Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Tuesday, August 4, 2009

NATS Performance Review: 020809

Permainan NATS ahad lepas masih memberikan aksi2 yang bersemangat. Kali ini NATS menerima kehadiran ahli baru Aznam.

Walaupun cuma 14 org yg hadir, tapi seperti biasa ahli2 NATS berusaha dgn gigih utk mendapatkan anugerah pemain terbaik pada minggu ini.

Berdasarkan System Calit NATS, NATS Best Player utk minggu ini di menangi oleh saudara Afnan dengan 14.5 markah. Tahniah Afnan!!!

Pungutan mata adalah seperti di bawah & kali ini gambar tidak di ambil kerana ketiadaan camera.
Player Saves Defence Assist Goals OG Total
Afnan 11 5 4 2 0 14.5
Jini 11 5 5 1 0 14
Zul 5 4 2 5 0 12.5
Lukman 1 6 1 4 0 11
Mazleen 20 0 1 0 0 10.5
Bo 5 1 1 6 0 10
Shafiq 3 1 3 5 0 9
Amir 0 6 2 1 0 8
Shahrul 5 1 1 4 0 8
Azza 0 5 5 0 0 7.5
Mazlan 0 1 3 5 0 7.5
Fadzli 0 1 6 1 0 5
Masri 4 2 0 2 1 5
Aznam 2 1 0 2 0 4
Kamarul 0 0 0 0 0 0

6 comments:

Bozord said...

u know the feeling yg terror tak semestinya selalu rewarded. but this time its not the case. Afnan really deserves the player of the week due to his skills and vision. takde kesan pancit langsung. feels like when spain finally won something internationally during euro 2008.

congrats abg nan

Bo the Nerd said...

hidup manan!!!

ur my new idol...1st step kena kurus cam kau...hahaha..

Shahrul said...

Lagi sekali teammate aku menang player of the week. Oleh itu kesimpulan nya...kalo nak jadi player of the week...team lah dgn AKU...hahahaha...tadallaaa... hidup afNANI 17!! sommersault sket!!..hiyaaaa

m afnanz said...

Bozord: Thx..sbnarnya pancet and i like spain only becoz of iniesta...not tores..hehe
Bo: Kurus? gud lak. banyakkan senaman kuak lentang di atas katel.
Shahrul: Betul..sapa nak point banyak..teamla dgn shahrul.somersault taklebuat..perut jadi penghalag...

Masri said...

congratss nan
ahhhh ko sajer jerr kan
lain kali kasi aku lepas laaa
nih kental sangat lak hihihing

Pakli yg injured said...

tahniah afNANI.. kene pulak nama tu.. cuma ko xleh somersault je.. hehe.. ko adalah idola kpd defensive midfielder2 yg lain..
kalo ko yg kurus pn pancit, apatah lagi kite org yg "comel2" ni.. wakaka..