Ads sponsored by Nuffnang

NATS HOLLER BOARD

Setiap Ahad @ Triways Sports Centre, Padang Jawa dari 8 - 10 PM...Jom Futsal!

Monday, August 24, 2009

Bukak puasa NATS part II

I just called up Sunway Hotel.. and its true they give 50% discount but only for citibank credit card holders and 35% if your not a citibank holder... the only problem is that the offer is from 21 to 27 August 2009 & 16 to 19 September 2009... kalau nak buat this friday tak dapat discount... thursday dapat... so saya cadangkan kita buat this thursday at Sunway Hotel.. and harap salah satu dari kita ada citibank credit card and limit tinggi...

please reply to this entry to know how you all want it to be..

More details visit here

6 comments:

Bo the Nerd said...

after 50% discount..berapa zul harga dia...
ok aje khamis..

Shahrul said...

So aku ada Citibank Card and limit aku dalam RM50,000......atttadaaaa....Aku ada citibank card, tapi aku x dapat hadir kalau hari KHAMIS...sbb aku berada di TGGANUU KITE drp 7am smpai 10pm...so aku cadangkan maintain TGIF Friday...

Bozord said...

50% discount from RM82++ or RM90++. dia ada dua separate buffet...

Kalau shahrul takde tak best lah.. so this week kita pergi TGIF Subang Jaya jelah Firday ni.. Dtg awal boleh lepak lama2 and cop tempat.

Nanti next discount 16-19 Sept kita pergi Sunway Hotel...

Setuju???? kalau yes... Shahrul boleh ajaklah SMS power NATS dia.

Bo the Nerd said...

aku pergi salah satu aje kot...maybe TGIF punya..8)

Bo the Nerd said...

Marriot RM 54 per pax. Kat BB eh marriot?

Shahrul said...

RM54...murah tu...but lagi murah TGIF..not really in the mood for buffet...still prefer TGIF...and nak pegi tgh tgh KL(bukit bintang) time lepas kerja?? Are you NUTS??